Jak poprowadzić kabel zasilający do nawigacji?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • .:rosa:.
    Classic
    • 2010
    • 15

Wstępnie ja też - jak wyjdzie - zobaczymy

termin?
  • Salt
    Ambiente
    • 2009
    • 178

Cześć,

Ma ktoś jakiś patent na schowanie na stałe kabla zasilającego do nawigacji montowanej w lewym dolnym rogu przedniej szyby? Da się pociągnąć zasilanie z jakiegoś innego miejsca niż gniazdo zapalniczki? Chodzi mi o O II FL. Wdzięczny byłbym za rady.
    andrzejwojnar.pl
    alchemiaswiatla.blogspot.com

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Jak ma byc w lewym dolnym rogu, to przeciez kabel mozna wrzucic z boku deski podlaczyc go na stale do zaciskow pod deska i po krzyku. Wystawac bedzie tylko tyle co potrzebne do podlaczenia, dodatkowo zawsze mozna go schowac w krawedzi pod szyba.
      Spritmonitor.de

Komentarz

• Salt
        Ambiente
        • 2009
        • 178

Maicroft - właśnie o to podłączanie głównie mi chodzi. Bo najwygodniej byłoby nie zajmować niczym gniazda zapalniczki. O jakich zaciskach mówisz. Jakiś obrazek? Techniczny człowiek jestem, ale w życiu nie grzebałem pod deską.
        Czy na środku (na przykład spod schowka nad środkowym nawiewem) byłoby tez równie prosto wypuscić?
        andrzejwojnar.pl

Komentarz

• Maicroft
          Moderator
          S_OCP MemberModeratorr
          • 2004
          • 25757
          • Audi

Jak uda Ci sie przeciagnac kabel to tak. Zaciski sa pod deska po lewej stronie. Nie mam fotek, ktos gdzies takie wrzucal. Tam mozna zrobic gniazdo zapalniczki gdzie bedzie podlaczona ladowarka do nawigacji.
          Spritmonitor.de

Komentarz

• Salt
            Ambiente
            • 2009
            • 178

Czy ktoś ma rozkminione te zaciski albo patent na podłączenie się do bezpieczników? Nie chciałbym eksperymentować, ale tez zdecydowanie chciałbym pozbyć się zwisających na zewnątrz kabli.
            Przypomne tylko że chodzi mi o O II FL.
            andrzejwojnar.pl

Komentarz

Pracuję...